6973322571 Γεωρ. Παπανδρέου 26, Σέρρες zoisanmeliserres@gmail.com
 
 
 
 Καλωσορίσατε στην επιχείρηση "Ζωή σαν Μέλι", τον προορισμό σας για την οργάνωση εκδηλώσεων στις Σέρρες και την περιοχή γύρω τους. Με υπεύθυνη καταστήματος την Τάνη Μαρία και με 15 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας στον χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων γάμου και βάπτισης, σας παρέχουμε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα που είναι συνυφασμένο με τον επαγγελματισμό, την ποιότητα, την καλαισθησία και τη λεπτομέρεια. 
Στο "Ζωή σαν Μέλι" κατανοούμε πλήρως τη σημασία που έχουν για εσάς οι ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας και αποδίδουμε μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Ανεξάρτητα από το είδος της εκδήλωσης που σχεδιάζετε, είτε πρόκειται για γάμο είτε για βάπτιση, είμαστε εδώ για να καθοδηγήσουμε και να υλοποιήσουμε την ιδέα σας με μοναδικότητα και φινέτσα. Στο "Ζωή σαν Μέλι" σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας. Από το στολισμό γάμου και βάπτισης με εμπνευσμένες δημιουργίες μέχρι την παραγωγή προσκλητηρίων και μπομπονιέρων, είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι κάθε λεπτομέρεια θα είναι τέλεια συντονισμένη και αντανακλά το προσωπικό σας στυλ.

 
 
 

 

 

Η εμπένευση στη διακόσμηση γάμου προκύπτει από τον συνδυασμό μοναδικών στοιχείων και δημιουργικών ιδεών. Ένας τρόπος να δημιουργήσετε μια εμπνευσμένη διακόσμηση είναι να επιλέξετε ένα θέμα ή ένα στυλ που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα σας
 
 
 

Η κομψότητα στη διακόσμηση γάμου επιτυγχάνεται μέσα από λεπτομέρειες που αποπνέουν ρομαντισμό και κομψό στυλ. Ένας προσεγμένος συνδυασμός φυσικών χρωμάτων και υλικών, όπως μεταξένιες τραβέρσες, λευκά λουλούδια και φίνα γυαλιά, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής.